Day 1

Fitchallenge

Vannacht slecht geslapen, was het de adrenaline kick van mijn nieuwe challenge? Geen idee, ik lag om twee uur nog te draaien. Gisteravond eerst een voor- foto vastgelegd. Hoeveel van die foto’s heb ik eigelijk al? Geen na-foto te vinden in mijn telefoon! Geeft niks, ik sta er weer in de volle glorie op. Oef, ik vraag me af waar is het mis gegaan? Ik houd van alles of niks, dus morgen ga ik er vol voor, 8 kilo lichter en een strak lijf.

Ik sla het ontbijt over, want ik ben begonnen met vasten. Heerlijke dubbele expresso, gelijk een boost. Sportoutfit aan en sporten maar. Ik bekijk mezelf nog eens grondig in de spiegel. Hollandse deerne, lekker doorregen. Ik zoek Pamela Reif op via YouTube. Pamela is bloedmooi en super strak. Een meisje van een jaar of 18, wat verwacht ik nou? Geeft niks ik leg de lat hoog. Ik leg de spiegel in de breedte en kijk mezelf constant aan. De work-out is zwaar. Ik focus op de klok. Wat een gezweet. Ik zie overal extra bagage, mijn buik, mijn billen…. Nogmaals waar is het mis gegaan? Work-out is na 15 minuten echt de max, ik kan echt niet meer. Ik heb geen kracht en geen lucht. Rustig opbouwen maar. Snel onder de douche en hup op de fiets naar oma. Geen koffie maar water, geen boterkoek want ik vast. Gelukkig kan ik dat makkelijk afstaan. Mijn verteringstelsel zit nog vol van gisteren Entrecote en Ribeye van de barbecue. Ik eet als een vent. Vandaag staat spitskool met ei op het menu. We willen thuis minderen met koolhydraten dus geen aardappelen en vlees. Het gerecht was super lekker en goed op smaak. Schepje zilvervliesrijst erbij en smullen maar. Vanavond samen sporten met mijn rivaal. Samen sporten is leuk, maar net zo zwaar!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: