Day 2

Aardbeientaart

Wat heb ik heerlijk geslapen, sporten zorgt dus voor een goede nachtrust. Ontbijt wat een struggle, ik deed aan vasten…. gisteren mee begonnen. Vandaag heb ik zin in ontbijt. Voor mijn kids smeer ik een boterham, sjonge, wat ruikt volkoren lekker! Eerst koffie, dubbele expresso, graag! Ik moet iets eten, ik luister naar mijn maag. Goed, een licht ontbijtje, eerst even checken bij My Fitness Pall. Ja, twee crackertjes met kippenworst, dat maak ik klaar. Het is vandaag heerlijk weer! Ik loop door de tuin, geef de plantjes water. Lap de ramen. Ik barst van de energie, zie je wel gewoon eten wanneer je trek hebt. Morgen maar weer vasten. Ik zoek mijn vriendin Pamela weer op YouTube en knallen maar. Nou laat dat knallen maar achterwege. Ik hou het niet vol. Hier lig ik te kijken in mijn sporty outfit op mijn sportmatje. Is het vandaag ook geen rustdag? Ja, natuurlijk praat ik mezelf weer goed. Nou ja, straks maar skeeleren, 11 km. Dus niet te hard van stapel lopen. Vul ik My Fitness pall in. Zie ik dat het simpele ontbijtje de meeste koolhydraten telt! Morgen maar ander beleg kiezen. Ik hou keurig mijn calorieën bij, ik heb het goed gedaan. Wacht eens even….. Ik heb het gebakje met verse aardbeien vergeten. Klinkt gezond, maar was het niet. 235 calorie. Het was het zeker waard! Ik vraag me af wat ik nog meer ben vergeten?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: