Day 3

Opmerkelijk om deze Fitchallenge in mijn telefoon te categoriseren bij categorie: leven….. andere opties zijn werk, persoonlijk, reizen of geen. Wat kies ik: Leven! Typisch wat voor mij, wanneer ik ergens aan begin ben ik manisch enthousiast. Ik sla radicaal om, en wat hou ik daarvan. Ik ben er de hele dag druk mee. Door mijn enthousiasme vind ik het nog leuk ook. Haha afvallen is mijn leven….. tranen in mijn ogen. Niet van ontroering, maar van het lachen. Ik hou echt van het leven. Ik hou van de zon, ik hou van mijn huis, mijn tuin en van de mensen om me heen. Ik kan gewoon ontzettend genieten van dingen die niks kosten. Ik moet daarom vaak lachen om mijn jaarlijkse fitacties, over drie weken ben ik alweer vergeten waar ik mee begonnen was. Doordat ik snel tevreden ben, kan ik tientallen momenten bedenken om mij vol te proppen met heerlijke gezonde dingen. Ik eet namelijk best gezond, maar veel te veel. Verder hou ik van kwaliteit, vlees bij de slager, brood bij de bakker, kaas bij kaasboer, kip bij de poelier, groenteboer, notenboer, tapas en ga zo maar door. Ik ben elke week dan ook heel druk om alle boodschappen te halen, daar hou ik weer minder van. Enfin wanneer het weekend is en de kasten puilen uit, dan kan het grote (vr) eet festijn beginnen, lekker eten en lekker drinken. Bij een goed stuk vlees hoort de juiste wijn. Fles nog niet leeg dan halen we er wat tapas bij, en ja hoor! daar zit ze weer te genieten. Zo lekker allemaal, en zo gezond, dat is voor mij pas leven! Gezellig met de mensen van wie ik hou. Die paar extra kilo’s neem ik op de koop toe, die hebben geld gekost.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: