Day 6 Dweilen

Vandaag is sopdag. De stofzuiger stond al een week klaar op de overloop, dus nu moet het ook echt gebeuren. Ik twijfel nog een klein beetje. Ik kan natuurlijk ook eerst even een work-out met Pamela Reif doen, maar dan moet ik daarna weer douchen. Nee Pamala, vandaag ga huishoudelijk klussen, dat is ook arbeid! Ik heb nooit echt een structureel schema wat betreft huishoudelijke klussen. Ik houd niet zo van verplichtingen…… Dus je raadt het al, ik ga pas wat doen als het echt nodig is. Ik ben erachter gekomen dat ik het beste presteer, wanneer ik er echt zin in heb, dan poets ik het hele huis. Ik ben dan ook na kost toto en zwaar toe aan een knippien. Ik kan dan op de gekste momenten beginnen, en ben ik ook zomaar weer klaar. Het zwaarste werk vind ik dweilen. Dat is echt sporten. Ik zie er vaak tegenop, maar wanneer alles weer spik en span is, dan ben ik helemaal happy. Na zo’n intensieve dag ben ik wel toe aan een magnesium badje. Ik vind het altijd zonde om die schone badkamer te gebruiken. Douchen in een schone badkamer doe ik niet zo snel. Alle tegels worden weer nat en die moet ik weer afnemen. Nee, ik ga in een vol bad zitten en spat zo min mogelijk. Ik wil de badkamer zo lang mogelijk schoon houden. Gek eigenlijk! want de rest van het gezin denkt daar niet eens overna. Die stappen uit de kleren, en ups, ook zo weer uit bad! Na een sopdag maak ik altijd wel duidelijk dat er een andere wind gaat waaien onder mijn dak! ‘Iedereen onder dit dak, helpt mee! bla bla bla elke week hetzelfde liedje. Dweilen met de kraan open.

Eén reactie op “Day 6 Dweilen”

  1. Heel herkenbaar hahaha

    Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: