Day 7 Sale.


Ik moet eerlijk bekennen dat de afgelopen dagen weinig is gezweet, daarom ben ik iemand van de lange termijn doelen. Ik heb namelijk ook regelmatig tijd nodig om niks te doen. Vandaag ga ik shoppen, er is Sale, dus ga ik los. Ik ben er namelijk ook achter dat internetshoppen super handig en relaxt is, maar voor mij lang niet zo succesvol. Ik koop dan vooral om de goede prijs, maar thuis zie ik de kwaliteit, vervolgens moet het hele pakket weer terug. Vanmorgen werd ik wakker en had ik zin om mezelf eens goed te verwennen. Ik had niet echt wat nodig, maar het ligt aan mijn cyclus. Meestal scoor ik dan hele mooie dingen. Ik zat naast mijn lief in de auto en mijmerde over dat heerlijke gevoel wanneer ik super goed slaag. Het gevoel dat ik mezelf knap, mooi en elegant vind. Wanneer ik mijn mooie kleding ga dragen, dan tut ik me over de top op. Haren geföhnd, make-up, op en top. Parfum royaal aangebracht en sexy pumps aan mijn voeten. Yes I LoVe IT! Ja, en dan…. Zit ik opgeknapt op de bank…, toch leuker wanneer ik ook echt een feestje heb. Meestal wordt het een uitje naar de supermarkt, Very Overdressed. Jammer genoeg heb ik die ervaring al een tijdje niet meer gehad. Ja, twee maten of tien jaar geleden. Het geeft niks! Vandaag ga ik ervoor. Ik weet wat ik wil, want gisteravond heb ik 4021 artikelen bekeken. Ik vind het heerlijk om alle stofjes te voelen, dus heb ik al snel mijn arm vol met items. Ik stuur mijn man een berichtje dat hij uit het restaurant moet komen, want ik ga passen. Om het voor hem leuk te maken, heb ik een paskamer gekozen met in de buurt een comfortabele stoel. De sessie kan beginnen, fluitje van een cent, ik ben zo klaar naar mijn idee, maar ik zie mijn man steeds meer loeren op zijn telefoon en zakt steeds verder weg in de stoel. Hij is niet de enige man, want ik tel er nog een aantal die zich stierlijk vervelen. Nu komt voor mij het moeilijkste gedeelte, ik moet overwegen, wat ik ga kopen, dus alles nog een keer aan, laten zien en dan komen de vragen. Wat vind je van dit? Van dat? Zie jij ook…. ? Wat vind jij? Mijn man kent me inmiddels goed genoeg en heeft geen zin in gezeur. Hij is altijd goud eerlijk en direct. Hij zegt precies wat ik zelf ook wel zie, maar alleen niet hard op zeg, dus de koop is zo gedaan. Blij zit ik de auto, het is gelukt. Ik heb twee hele mooie setjes, draagbare kleding. Thuis duik ik snel in bad, want de wekelijkse boodschappen moeten nog worden gehaald.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: