Day 9 Souvenir

Wij reizen graag. We reizen het liefst op de bonnefooi, 10 jaar geleden zijn we met de auto langs Adriatische kust gereisd. Kampeerspullen in de kofferbak. We kwamen er al snel achter dat met 40 graden HITTE, elke dag een tent opzetten, niks voor ons was. Geeft NIKS, want B&B was toen nog goedkoop en dan krijg je ook nog airco. Voordat we op reis gingen hadden we de Kroatische kust gecheckt op mooie trekpleisters. Dalmatie, de provincie met de mooiste vrouwen, stond ergens vermeld op een site. Bingo! Dat wordt shoppen, hier weten ze wel wat mooi is. Het stadje Split was prachtig, mooie marmeren boulevard. Leuke boetiekjes, met vooral heel veel schoenen. Prachtige pumps, Jimmy Shoo is er niks bij. Ik helemaal enthousiast met mijn neus voor de etalage, naar binnen, ik ga passen! Ik neem uit elk land meestal iets draagbaars mee, vind ik leuk. Nu ga ik voor geweldig mooie pumps. Ik ben gek op hakken. Ik voel me mooier op hakken. Dan sta ik tenminste rechtop, gelijk wat langer, dus oog ik slanker. Mooie schoenen maken het plaatje compleet. Ik was niet de enige toerist, die zich de ogen uit keek, nee het boetiekje stond vol met dozen en toeristen. Ik kon natuurlijk niet kiezen dus liep met drie schoenendozen onder mijn arm. Ik kon nergens even passen, dus dan maar even in het gangpad. 40 graden hitte, opgezette zweet kakken, zweet in mijn naad. Worstelen met die kleine gespjes. Zweet in mijn nek. Zucht, ik kom er niet in, ja, mijn grote teen. Wat wonen hier voor vrouwen? Volgende paar paste ook niet, teleurgesteld verder passen, nee. Mijn voeten zijn veel te groot, te breed, hou maar op. Wat een domper. Mijn man dacht me blij te maken met een paar grove Teeva slippers, die had ik zelf never gekozen. Hij begon alle voordelen op te noemen, hoe goed ik zou kunnen klimmen met deze uber degelijke slippers, ipv die pumps. Ik heb de slippers gekocht, ik wilde toch iets kopen. De slippers a la gezondheid sandalen, heb nog steeds, niet veel gedragen. Ze lopen lekker, hoor! goed voetbed, maar het is niet de finishing touch, die bij mij past.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: