Day 11 Trofee

Ik zit braaf te wachten op het bankje in de cafetaria. Mijn laatste guiltypleasure. Patatje mayo saté, frikandel speciaal en een hapje Turkse pizza, ik kan nooit kiezen. De eerste twee zijn standaard, die laatste is lust.
Vanavond wordt het genieten. Typisch wat voor mij, blij als een kind me vol stampen met lekkers. Na een heerlijke vakantie, gaat het gebeuren. Intake bij de sportschool zit erop… Ik heb mij net laten wegen en meten, vanaf morgen start ik echt. Ik ben benieuwd, het is een proces. Ik weet dat het zweten wordt, hard werken. Wanneer ik teveel trek krijg, klopt er iets niet, werd mij gegarandeerd. Nou, dan kennen ze mij nog niet! De komen 12 weken, heb ik een stok achter de deur…. Een vast weegmoment. Vreselijk die verplichting. Ik weet nu al dat ik de meest voor de handliggende excuses ga maken voor mijn nature behavior. Verder krijg ik berichten via een app. Total body doorgelicht, alles wordt digitaal bijgehouden. Ik heb ook al een nieuw winterjurkje, lees beloning gescoord, die blijft hangen tot de kerst. Eigenlijk had ik beter kunnen wachten op de sale, maar ach, dit is mijn tactiek, dit heb ik nodig. Ik heb geen maat kleiner gekocht, hoor! die heb voldoende in mijn trofeekast, allemaal geslaagde missies van voorgaande jaren, ondraagbare kleding. Ik ga OMDENKEN! Wanneer de missie mislukt, heb ik er tenminste een mooie jurk van. Zie, het dan als een boetekleed, niet zo harig als vroeger, hoor. Nee, dit is een mooi, elegante, zwarte, chique stof, prachtige pasvorm. Ik kies vaak voor tijdloze kleding, dat is wel mijn stijl. Blazertjes, broekpakken, blousjes en jurken zonder print, blijft altijd. Trendy kleding, vind ik super leuk, maar na een seizoen ben ik, er wel klaar mee. Mijn tijdloze items, die koester ik, net als mijn pumps, ik bewaar ze zorgvuldig. Ik heb een aantal pumps, die voor de meter niet lopen, maar ze zijn zo ontzettend mooi, die staan in een glazenkistje. IKEA begrijpt vrouwen, met hun prachtige walk-in-closset. Pumps staan op ooghoogte, net als een prachtig schilderij.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: