Day 12 Mosquito

Yep, ik heb een duikpaspoort. We reisden langs de Adriatische kust en we waren op het eiland Korcula, in het dorp Vela Luca aangekomen. Super chill eilandje. Bij een Nederlands stel, kon je een duikcursus van 3 dagen doen. Wij hadden wel zin in wat actie, dus schrijf ons maar in. Het was heel professioneel. Praktijklessen en drie dagen studeren. Het duikpak vond ik zo stoer, en mijn Casanova zag er super sexy uit. Behalve die duikbril, let maar eens op je lippen. Het lijkt één foute botox. Na drie dagen was het examen. Na het examen nog een fotosessie onder water en we kregen een geldig paspoort. We kregen onderdak aangeboden op het eiland. Goede tip van de huisbaas: Pas op voor mosquito’s. Trots liet de eigenaar de ruimte zien, hij glunderde en zei: ‘Very kinky’. We kwamen in een ruimte met groot bed en 5 douches. Ik vroeg me af, wat het voor ruimte het was. Het kwartje viel, het was een fitnessruimte, super klein. Half blote vrouwen aan de wand. Overal spiegels zelfs aan het plafond. Super kinky? niks van dit alles. Felle TL-bakken, geen sfeerverlichting te bekennen. Het leek wel een operatie kamer. Het bed was oké. Hilarisch, de volgende morgen keek ik omhoog. Ik zag een volledig lek geprikt, rood pokdalig stel krabbend van de jeuk, op een fout satijnen spreidje. So kinky!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: