Day 19 Types

Ik vraag me wel eens af wat voor type moeder ik ben? Ik ken verschillende soorten, de echte moekes, die heerlijk chill hun huishouden runnen. De Libelle moeders, die zo uit een boekje komen. De fitmoms, die het voor elkaar krijgen het hele gezin health te krijgen. Sommige zijn echte fitty’s, ijzeren discipline, super strak, consequent. Ja, ik houd van screenen. In de sportschool kijk ik graag rond. Grappig om te zien, wanneer beginners of herintreders binnen komen. Volverwachting beginnen ze met de strijd. Van het gezicht is af te lezen: THIS IS THE MOMENT! de knop gaat om! Sommige moms zie je met de tijd slanker en sterker worden, heel knap vind ik dat. Er is ook een categorie, die braaf iedere week komt sporten, ook heel knap. Dan heb je de echten, die high level gaan. Die zie je langzamerhand opdrogen, dat betekent vetvrij, heel gespierd. Ja, dat is topsport!
Je ziet vrouwen steeds zekerder worden. De beginners komen vaak incognito, overzised sportpak aan. Langzaam wordt het pak strakker en getailleerd. De fitty’s dragen de kleding uit die sportbladen, super trendy. Sporten is ook heel goed voor je social live. Lekker praten over van alles en nog wat, lekker socializen. Uurtje zweten en dan weer happy naar huis. Ik heb wel sturing nodig. Krachttraining is te vrij voor mij, je mag namelijk na een setje van 10, even rusten. In mijn geval sta ik dus een uurtje mijn mondspieren te trainen in de ruststand. Nee, mijn voorkeur is een groepsles, zonder geografie. Ik beweeg motorisch gestoord, Aritmisch. Alles is moeilijk, dus op de vroege ochtend geen braintraining, please? Ik schaar me liever bij de Buik-billen-borstles, dan kan ik tenminste op een matje blijven liggen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: