Day 22 ‘Lang leve het weekend’.

Mijn nieuwe lifestyle/ eetschema lees ik in de email. Programma van 12 weken, wekelijks een nieuw menu. Snel scan ik de boodschappen en de menu’s, niets ernstigs te vinden. Het valt me op, dat ik lees hoe ik de avond moet doorkomen….het lijkt steeds op een klein ontbijt. Hoe doe ik dat in het weekend? Tja, dat zou ik nou anders aanbieden. Wanneer ik een nieuwe lifestyle zou aanbieden, ga ik alles om het weekend heen bouwen. De rest van de week lukt wel. Ik wil een lekkere, snelle, hartige snack, geen kwarkje of rauwe groente. Het enige nadeel is, dat ik alles moet klaar maken. Bijvoorbeeld een rolletje kipfilet met zelfgemaakte kipkerrie, een rolletje achterham met een augurk, crackertje met eigengemaakte eisalade….. Ga zo maar door. Lekker voor 1 keer, want ik houd dat niet vol. Het is een leefstijl verandering….. Wanneer ik ’s avonds op de bank zit, dan zit ik. Ik ga dan echt niks meer klaarmaken, ik wil een snelle snack en niet eerst een paprika SCHOONMAKEN of een komkommer snijden. Ik houd van gemak. Dus het draait door de week uit, op een zure bom, zo uit het vuistje. Het zuur zorgt er bij mij voor dat ik geen trek meer heb. Ik grap ook wel eens dat ik beter een heel gekookt ei kan door slikken, valt ook als beton. Natuurlijk zijn er allemaal theorieën over snacken, na acht uur niks meer eten, het is zo saai. Poets dan maar gelijk je tanden, werkt trouwens ook! Vroeg op bed, is niet te doen! Wanneer ik met trek op bed ga, kan ik alleen nog maar eten denken, vervolgens sta ik midden in de nacht, als nog een boterham smeren. Verder drink ik nu liters thee, ergens werkt dat ook prima, blijven drinken! Houd maar op, moet ik er ’s nachts weer uit om al dat vocht te lozen. Verder kan ik ’s avonds weinig hebben, ik word er chagrijnig van, bijvoorbeeld een crackertje met hummus, lekker hoor, maar ik word gek van het vreselijke gekraak, het vult ook niet snel genoeg, pak crackers leeg. Ik hoor liever gekraak van chips. De avond duurt al zo lang. Vergeet ook niet de P-reclames op televisie. Naast tandpasta komt eten en drinken wel heel vaak in beeld. Zit ik daar op de bank met m’n mond dicht. De verleiding is te groot om iets heel lekkers te laten bezorgen. Lang leve het weekend!

3 reacties op “Day 22 ‘Lang leve het weekend’.”

 1. Nog geen antwoord op die 70 gers….😉

  Geliked door 1 persoon

  1. Het antwoord op die vraag, kon ik helaas niet lezen. Ik ben ook heel benieuwd.

   Like

 2. Kan je nagaan als ‘ t weekend vrijdag begint!

  Like

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: