Day 23 Shaping

Wanneer je 35+ bent, verandert het lichaam. De zwaartekracht eist zijn tol, het lukt mij niet meer om mijn buik in te houden. Toch, heb ik van die momenten, dan wil er mooi en geshaped uitzien. Gelukkig zijn er hulpmiddelen, van die huidkleurige corrigerende hemdjes, broekjes, jurkjes, ik heb ze allemaal. Natuurlijk was de eerste aankoop, een teken aan de wand. De corrigerende hemdjes en broekjes, trachten de rolletjes onder controle houden. Houd je wel aan de richtlijnen van de size. Probeer niet met maat 40 in een size zero te wurmen, geheid dat je problemen krijgt. Het huidkleurige miniding, zit super strak, en is benauwd. Zie het als een steunkous die je over lichaam wilt trekken, daar heb je ook thuiszorg voor nodig. Ik zat een keer in de kerk, en toen schoot mijn hemdje richting mijn kin, vreselijk benauwd kreeg ik het. Zie dat hemd maar eens ongemerkt onder je zondagse jurk naar beneden te trekken. Ik raad je aan te wachten, tot dat de kerkzaal leeg is. De rolletjes die eerst tussen je ingewanden waren gedrukt. Worden nu naar één plek geduwd. Geen gezicht als je opstaat. Hoe lelijk, warm en oncomfortabel het huidkleurige ondergoed ook is, het onmisbaar. Wanneer ik bijvoorbeeld een avondje uit ga, dan trek ik vaak een jurkje aan, mijn prothese trek ik ook uit de kast, een broekje met een half hemd eraan vast. Ik zie er prachtig geshaped uit. Hoge hakken, haar op de kam, perfect getailleerd jurkje aan. De feromonen dansen om me heen. Na een hele avond opgebaard te zitten tegen over mijn lief, weet ik gelijk hoe laat het is, te laat. Hij wacht op het toetje, de kers op de taart. Ik ben total loss, ik heb de hele avond alles gegeven met dat onderhuidse pak aan. Ik geef je één tip. Vraag je lief om hulp, bij het uitkleden. Zodra hij de rits los maakt en het huidkleurige circus ziet; gegarandeerd dat je vroeg kan slapen. De reinste vorm van anticonceptie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: