Nails Winter 2020

Deze kleur is mijn favoriet, mooi diepe wijnrode kleur. Ik vind de kleur heel Chique en Classy. Deze kleur is voor mij tijdloos. De lak is makkelijk aan te brengen. Ik gebruik altijd eerst een basic Nailharder, dat is blanke lak als basis. Daarna breng ik deze prachtige wijnrode kleur aan. Ik gebruik twee lagen. Ik wacht voldoende tijd tussen het aanbrengen, omdat de Gel lak goed moet drogen. Ik had eerst een lamp aangeschaft, maar dat is mij teveel werk. Ik gebruik ook wel van Pupa Fast Dry Drops, maar het komt hier op neer: Je moet gewoon voldoende tijd wachten, zodat de lak goed kan uitharden. Het is zonde van al je werk als je vervolgens je nagel stoot en een flinke deuk in de lak krijgt. Het gebeurt mij in ieder geval vaak genoeg. Ik lak mijn nagels meestal voor Netflix of ik lees een boek, heerlijk chill.

Deze kleur is ook heel mooi, Nude van Catrice. Deze lak is heel voordelig, gekocht bij de Kruitvat. De lak is fijn om aan te brengen, het kwastje verdeelt soepel over de nagel. De lak droogt bovendien een stuk sneller als die van Sally. Voor het gemak, kies ik graag dit merk, ik ben zo klaar. Ook bij deze lak gebruik ik eerst een basis coat en daarna twee keer de lak. Tenslotte de finishing touch een Topcoat voor extra glans

De lak blijft bij meestal 3 dagen goed zitten, daarna zie ik al dat de lak slijt of breekt. Voor een langer en beter resultaat zou ik naar een nagelstudio gaan. Dan weet je zeker dat dat je 3 tot 4 weken een mooi resultaat hebt.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: