Hair styling

OSIS+

Wanneer mijn haar langer is, valt het boven op mijn hoofd plat. Ik kan natuurlijk mijn haar föhnen en stylen, maar vaak heb ik daar niet zoveel in in. Ik heb nu een handige spray gevonden van Osis+, Volume up. Super makkelijk aan te brengen. Verdeel de spray op de aanzet, de spray is niet vet en werkt direct. Kneed de volume in het haar en zie direct resultaat. Op de foto’s zie duidelijk het verschil.

Voor een lazy mom like me, is dit een ideaal middel.

plat haar
volume spray
volume haar

Osis+ Volume up Schwarzkopf

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: