Day 34 Miracle Escargot

Ik houd van wellness, verzorging en make-up. Door de jaren heen weet ik precies wat het best bij mij past. Ik ben meestal heel loyaal aan mijn vaste merken, maar heb wel geleerd dat kwaliteit niet altijd in een duur potje zit. Ik kan vaak moeilijk overstappen naar andere producten. Bang dat het niet zo fijn aanbreng of niet de reclame waarmaakt. Ik ben dus ook zo’n type, die de hele bijsluiters leest en eigenlijk de bevestiging wil lezen dat het product voor mij is geschikt. Nou, die bevestiging krijg je alleen door het uit te proberen. Ieder mens is weer anders, dus bij iedereen zal het ook weer anders uitwerken. Ik vraag geregeld om me heen, wie wat voor soort dagcrème gebruikt. Het valt me op, in mijn kennissenkring zijn er twee groepen. De eerste groep geeft makkelijk 60 tot 90 euro voor een degelijke dagcrème maar de andere groep juist het tegenovergestelde, zeer voordelig. Etos, Lidl en Aldi, potjes voor nog geen 10 euro. Tja, wat kies ik dan? Lastig hoor. Ik laat me altijd verleiden door een goed verhaal en mooie marketing. Dus een potje crème bij de boodschappen meenemen is not my style. Ik google eerst wat voor crème het is etc. Wil alles weten over het wonderpotje.
Op dit moment ben ik toe aan een andere dagcrème. Mijn huid is gecompliceerd, vaak droog en vet te gelijk. Grove poriën, vlekjes en pukkeltjes, die maar niet snel verdwijnen. Mijn huid is gevoelig. Zeker na de zomer beginnen de problemen, ik had rond de evenaar geboren moeten worden. Nu is het winter mijn huid verandert mee. Ik ga de komende tijd iets nieuws smeren, slakkengel! Ik gebruik Miracle Escargot Gel overdag en crème voor de nacht. De producten zijn parfum en parabeen vrij. Ik kies vaak voor producten zonder parabenen. Hiervoor smeerde ik met de Bulgaarse roos dag en nachtcrème. Ik kan zeggen dat is ook een fijne lijn. Ik ga nu de slakkengel en aloë vera proberen. De pot is groot, dat is even wennen. Ik heb meestal van die kleine flesjes met een pompje. Nu gebruik ik al gauw teveel, dus smeer ik van boven naar beneden en neem mijn hals ook mee. Dat is juist goed, want vaak wordt de hals vergeten. Iemand vroeg een keer aan mij: Waaraan kan je zien hoe oud een vrouw is? Ik dacht, de rimpels in het gezicht, het haar of de huid. Nee, het antwoord was de hals. De hals vertelt de tijd. Dus voor mij nu hoog tijd om mijn hals ook te verzorgen. De gel is heel fijn om te smeren en trekt direct in. De witte cream is rijker. Ik kan zeggen na drie weken past de crème het best bij mij. Wil je deze crème ook uitproberen? Kom zaterdag op de markt in Urk. Je krijgt namelijk een behoorlijke tester. Kijk, daar houd ik weer van.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: