Wellness center

Afgelopen week heb ik mijn verjaardag gevierd en heb prachtige cadeaus gekregen. Een heerlijk Treatsments pakket met twee tickets voor een dagje dobberen in het wellness centrum. Wat kan ik daarvan ontzettend genieten. Ik ben het typetje badpakkendag. Ik wil optimaal genieten, dus ik loop niet in mijn blootje rond. Ik zou ook voortdurend afgeleid zijn. Ik kijk graag naar andere mensen, dus dat werkt niet op zo’n dag. Ik ga meestal met vriendinnen of zussen naar een spa. Een dagje off-line, uren kletsen en relaxen. Ik kom niet verder dan de hot tub, maar dat geeft niet. Laat bij maar gaar en verrimpeld zitten. Ik kies altijd voor een Hamman behandeling, van kruin tot teen. Super lekker, echt een aanrader! Optimale ontspanning gegarandeerd. Lekker eten en drinken, gewoon in een badjas. Hoe chill wil je het hebben? Die badjas is wel een dingetje. Mijn eerste badjas was een spierwitte badjas. Ik kocht die jas helderwit en super aaibaar. Thuis woonde ik in die jas, maar na een tijdje kreeg de jas een grauwe gloed. Toch nam ik de grijze jas naar het wellness centre. Ik zal je uitleggen waarom, dat was met een reden. Ik baalde natuurlijk wel dat jas verwassen was, maar het had ook een voordeel. Bij de kapstok valt mijn badjas direct op. Het is namelijk zo wanneer je een jas huurt dan komt het wel eens voor dat je de verkeerde jas pakt en meestal blijven de kletsnatte jassen hangen. De aller eerste keer, ik denk 15 jaar geleden, ging ik samen met een vriendin naar Sanadome in Nijmegen. Ik huurde toen een witte badjas. We hadden een arrangementje geboekt. Het begon met een Rasul behandeling, nog nooit van gehoord, maar klonk goed. Lekker smeren met klei. De klei had verschillende kleuren. Grijs op het gezicht en verschillende kleuren bruin op het lichaam. Lekker laten intrekken en daarna goed schoonspoelen. De behandeling was verkwikkend, mijn huid voelde lekker zacht en schoon. Het diner was ook inbegrepen. We kregen een gefrituurde kipsnitsel met salade. Ik snapte die gefrituurde snitsel niet goed, binnen het concept. Kip zwemmend in de frituur. Tegenwoordig is alles gezond en health en kan je kiezen uit groente en fruit smoothie, met ingrediënten waar ik nog nooit heb gehoord. Geef mij maar lekker frituur. In het restaurant zaten we op een mooie zonnige plek achter het glas, het was behoorlijk warm. Door de sauna was mijn lichaamstemperatuur al naar mijn hoofd gestegen, dus ik deed mijn badjas voor de helft uit, tegenwoordig mag dat niet meer. Na het diner, zou ik de badjas weer aantrekken. Ik schrok me wezenloos! En sprong van mijn stoel. Had ik nou de verkeerde jas meegenomen? Deze was niet van mij, de badjas zat onder de stront. Grote bruine diaree vegen. Mijn ultieme genotsdag was opeens voorbij. Mijn vriendin lag in een kreukel. Ze wees lachend naar mijn rug. Shit…. op mijn rug plakten nog bruine klei resten, van de heerlijke Rasulbehandeling.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: