Huawei zegt….

Mijn vorige blog ging over de hoge energie kosten. Ik dacht gelijk, hoe kan ik uit dat nadeel mijn voordeel halen. Zoals jullie mij kennen, ben ik altijd een in voor een nieuwe uitdaging. Ik loop richting de 40 en wil er nog steeds als 20 uitzien. Helaas is dat target onbereikbaar. Ik zet mijn trots opzij en waardeer mijn mooie rijpe lijf.
Ik hoor mijn vriendin al zeggen :’Geniet van deze jaren, straks ben je een opgedroogde vrouw.’ Ik moet altijd vreselijk lachen om haar ongezouten mening. Ja, alles verandert nou eenmaal. Ze heeft zo vaak gelijk. Een leven vol geniet momenten en zoveel weelde, zet aan. Vooral rondom de BBB: buik, billen en benen. Ga ik dat nog aanpakken of koester ik mijn volle lijf? Ik las onlangs dat je eerst van je lijf moet houden, voordat het wil veranderen. Ik heb genoeg liefde, maar deel dat ook met lekker eten en drinken. Gezien de hoge gasprijzen is een innerlijk, natuurlijk kacheltje een must. Sinds ik wat meer vet om het lijf heb om van te houden, heb ik het lang niet meer zo koud. Ga ik dat laagje eraf zweten of pak ik mijn voordeel? Ergens accepteer ik geen maatje groter, dus ik heb nu een nieuwe methode ontdekt. Ik ga bewegen op hartslag. Natuurlijk moesten er eerst weer onkosten gemaakt worden. Nee, geen sportpak een maatje groter maar een smartwatch. Een smartwatch gekoppeld aan mijn telefoon. Helemaal het einde voor mij, ik ben dol op statistiek. Ik wil altijd alles meten en wegen. Laat er nou ook een weegschaal zijn van Huawei, die werkelijk alles meet en is gekoppeld aan mijn telefoon. Nu ben ik al een keer opgestroopt (Urkers voor- op- je- bek – gaan) met een nieuwe weegschaal. De laatste keer dacht dat mijn oude stuk was, omdat ik niet kon geloven wat de weegschaal weer gaf. Kortom, ik kocht hoopvol een nieuwe en die bleek nog beter te meten. Ik kwam dus van een koude kermis thuis, nog zwaarder dan de oude weegschaal. Nu staat weegschaal nummer 3 in de badkamer. Ik kan je vertellen een weegschaal kan je beter voor de koelkast neerzetten, misschien helpt dat. Geintje natuurlijk.
Ik heb nu een weegschaal die werkelijk alles meet, zelfs het vet om je organen. Nu is Huawei nog mild met de beschrijving onder het veel te hoge percentage. Het vet om je organen beschermt juist je kostbare organen. Oké, dat is ook fijn om te weten, maar het verhoogt de kans op hart en vaatziekten. Ik kan nu alles meten, hartslag, stress, slaap, vocht of cyclus alles wordt geregistreerd. Je krijgt er gratis advies bij in de kleuren groen tot niveau donker rood. Ik heb mijn doelen ingesteld, dus krijg voortdurend reminders van Huawei. Tijd om te rusten, tijd om te sporten, tijd om te drinken, etc. Ik mag zelf mijn doelen stellen van Huawei. Stel je voor dat Huawei gaat bepalen wat ik moet doen. Ik zie sommige mensen al steigeren: ‘Straks worden we allemaal als robots geleefd.’ Gemanipuleerd voedsel eten, waar geen boer of visser aan te pas komt. Straks komt Huawei ook nog met een 3-D printer, die je eten voor je uitprint, helemaal uitgebalanceerd en verantwoord. Ja, mensen de eerste vleesprinter is al een feit. Goed dat is een stof voor een andere keer. Weer even terug naar de Huawei weegschaal. Mijn man was natuurlijk ook de pineut, hij moest van mij ook op de nieuwe weegschaal. Ik dacht dat ik eindelijk een manier had gevonden om hem te confronteren met onze leefstijl. Ik kon niet wachten om de display af te lezen. Ik kwam opnieuw van een koude kermis thuis. Vergelijken met mijn cijfers, ging ik weer nat. Is dit Karma?

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: